Colors ideals per a l’estiu

L´estiu és una època de l´any que ens convida a gaudir del sol i la calor, però també pot portar a temperatures abrasadores que fan que les nostres llars acumulin altes temperatures si no es prenen les mesures adequades. Sitges, Vilanova o Sant Pere de Ribes són emplaçaments amb encant però que alhora arriben a temperatures elevades durant l’estiu. Per això és important considerar l’impacte que els colors ideals per a l’estiu poden tenir en la temperatura interior de les nostres cases.

La nostra tasca des de Pintallar és proporcionar solucions de pintura que millorin el benestar i l’estètica de les llars. Vegem detalladament quins són els colors ideals per a l’estiu, per mantenir les llars fresques durant els mesos de calor. Com a característica general, els colors reflectors seran els que millor protegiran l’interior de les cases.

En primer lloc tenim el color blanc, que és el que té més capacitat per reflectir la llum solar de les façanes. A més, aquest color aporta lluminositat i neteja a la llar. Els tons pastissos, com el blau clar, el verd menta i el rosa suau també tindran la mateixa funció. A més de protegir l’edifici del sol, aquests colors aporta frescor i personalitat a l’aparença de la casa. Una altra bona opció són els grisos i els tons terra, els grocs suaus i cremes o el verd.

Més enllà dels colors ideals per a l’estiu, per mantenir frescor dins de casa recomanem l’ús de persianes i tendals, comptar amb ventilació creuada i tenir vegetació i ombra a prop de casa.

A Pintallar, estem compromesos a brindar-te els millors consells i solucions per mantenir la teva llar fresca i bonica en qualsevol època de l’any. Si estàs a punt per donar-li un nou aspecte a la façana de casa teva a Sitges, no dubtis a contactar-nos.