Els colors del nostre pis

A l’hora de decidir els colors del nostre pis, cal tenir en compte les indicacions bàsiques d’un bon pintor a Sitges. Per començar, és imprescindible partir de la idea que els colors que afavoriran una estança petita i una de gran poden ser diferents. Cal destacar que els colors que emprem tindran un impacte en la llum i l’atmosfera de cada espai.

Hi ha diferents tipus de combinacions segons el resultat esperat: per fer que una habitació petita sembli més gran, serà ideal combinar un terra fosc amb un sostre clar. Per aconseguir que un espai molt alt sembli més baix, s’utilitzarà un to fosc tant pel sostre com pel terra. Perquè el sostre es vegi més alt, s’aplicarà un color més clar al terra i al sostre que en les parets. 

Per guanyar lluminositat, el color per excel·lència és el blanc, ja que pot arribar a reflectir fins a un 80% de la llum, creant així espais nets i amplis. El gris també aporta lluminositat a les estances, sempre que s’elegeixi una tonalitat clara d’aquest color.

Per crear ambients càlids que reflecteixin la llum i aportin il·luminació, els colors del nostre pis també poden ser tons beix i grocs. Aquests colors es poden combinar amb tons vermellosos i ataronjats, per reforçar la calidesa de l’espai. Aquests tons sempre es poden combinar amb parets amb colors freds per crear contrastos.

Cal tenir en compte que els colors del nostre pis no es basen només en els colors de les parets, el sostre i el terra; el mobiliari i les decoracions juguen un paper fonamental a l’hora de crear espais homogenis i agradables.

A Pintallar tenim un extens bagatge en el món de la pintura, més de 20 anys, a més de pertànyer al Gremi d’Empreses de Pintura de Barcelona i a l’Associació Nacional d’Empreses de Pintura DECOGRUPSPAIN. Per tant, tenim coneixements en el sector ja sigui en pintura interior, exterior, pintura convencional o pintura polvoritzada. Confia en nosaltres si el que estàs buscant són resultats polits, duradors i de la millor qualitat.

Podeu contactar amb nosaltres sense cap compromís a través del 666 442 490 o de la nostra web.