Els millors colors per a casa teva

A l’hora de pintar una casa o un pis, és important tenir en compte quins colors són els més adequats per a cada espai. Per això, cal considerar la ubicació de la llar, la mida de l’espai, la il·luminació i l’estil decoratiu, juntament amb les preferències personals. Si estàs buscant assessorament sobre els millors colors per a casa teva, ja sigui a Sitges, Vilanova, Olivella o Cubelles, a Pintallar comptem amb una àmplia experiència i els millors professionals per dur a terme la tasca.

En primer lloc, per aconseguir els millors colors per a casa teva i un ambient acollidor i relaxant al saló, recomanem l’ús de colors càlids com el gris, el beix o el blanc trencat. També són comuns els tons terra, com els marrons suaus, per aportar un toc de tranquil·litat a l’espai comú.

D’altra banda, per la cuina sempre recomanem utilitzar tons clars i brillants, com ara el blanc, l’ivori o els colors pastís. D’aquesta manera, l’espai es veurà més ampli i lluminós. Per donar un toc de frescor a la cuina, es poden fer servir colors com el blau clar o el verd suau.

A l’hora d’escollir els millors colors per a casa teva, concretament als dormitoris, predomina l’ús de tons suaus i frescos. Per exemple, a Pintallar ens agrada emprar tons com el blau clar, el verd suau o tons neutres com el gris clar. Aquests colors contribueixen a crear un ambient òptim per al descans i la relaxació.

Contacta amb nosaltres si el que estàs buscant és trobar els millors colors per a casa teva. Per a més informació sobre els nostres serveis de pintura integral a Sitges, Sant Pere o Olivella, contacta amb nosaltres per correu electrònic i donarem resposta al més aviat possible, o truqui’ns al 666 442 490.