Instal·lació de tarima

A Pintallar sabem com és d’important cuidar el revestiment d’un espai, ja sigui un comerç, una casa o una ubicació exterior com un jardí. Realitzem la teva instal·lació de tarima garantint un resultat impecable i durador. Treballem a tota la comarca del Garraf i ens desplacem allà on calgui: Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Olivella…

El nostre equip s’adapta contínuament als clients amb qui treballem, tant pel que fa a la ubicació dels mateixos, com als materials que utilitzem i les tècniques que emprem. Els materials i maquinàries que fem servir son de primera qualitat i sempre tenim en compte les circumstàncies de cada cas a l’hora d’elegir els més adequats.

Fem la instal·lació de tarima tant en espais interiors: dins la llar, comerços o institucions, com exteriors: jardins, piscines o patis. Tenim una àmplia oferta de tarimes que son d’alta qualitat i oferim una gran varietat de colors i textures. Ens adaptem sempre al client per trobar en cada cas la tarima que millor s’adapta a cada espai i necessitats.

Disposem d’un equip qualificat i amb coneixements i experiència capacitat per identificar en cada cas, quin tipus de revestiment és el que més s’adequa a cada espai. A més, el resultat sempre és impecable: un cop enllestida la feina, deixem l’espai en què hem treballat com nou, polit i llest per estrenar.

Una vegada feta la instal·lació de la tarima, som conscients que és imprescindible procedir a protegir-la per mantenir-la en un estat òptim i durant un temps prolongat. Per això, utilitzem el sistema que s’adequa més a cada cas i per a cada suport, tot tenint en compte la seva ubicació i demés condicions que poden afectar el manteniment de les tarimes. 

Tant si busques una instal·lació de tarima pel teu jardí, com per la teva llar, tenim recursos que s’adapten a les teves necessitats. Si vols uns resultats ràpids i amb els millors acabats, a Pintallar tenim el que busques! Contacta amb nosaltres per a més informació sobre com podem realitzar la teva instal·lació de tarima.