Col·locació paper decoratiu

A l’hora de decorar la nostra estança, disposem d’una gran varietat d’opcions. Podem optar per pintar les parets, restaurar mobles antics, l’alta decoració, etc. Una opció cada cop més comuna és la col·locació de paper decoratiu, per donar un toc més personal, original i elegant a la nostra llar. Tot i que pot semblar més complicat que aplicar una simple capa de pintura a la paret, el paper decoratiu és un procés ràpid i que deixa resultats polits, sempre que es realitza de forma correcta i per un professional.

Existeixen estampats de tot tipus, des d’ambients naturals, fins  paisatges atractius o amb efectes 3D. Generalment, aquests tipus de papers decoratius es col·loquen solament en una de les parets de l’habitació en qüestió per no carregar massa l’ambient. Això sí, és important que combinin els colors de l’estança amb els colors del paper decoratiu per crear un espai homogeni i equilibrat.

A l’hora de triar un estampat d’un paper decoratiu per la llar, és recomanable consultar amb un professional que pugui assessorar-te per triar tant els colors com el dibuix que millor s’adequa al teu espai. A Pintallar compten amb professionals del sector de la pintura que podran assessorar-te sense cap compromís.

La col·locació de paper decoratiu a la nostra estança sempre és una bona opció si el que busquem és donar una nova personalitat a un dels espais de la casa, així que no dubtis en contactar amb nosaltres si vols més informació. Existeixen papers decoratius de tot tipus, i sempre són una bona idea per donar vida i diversió als espais dels més petits de la casa.

A Pintallar tenim un extens bagatge en el món de la pintura, més de 20 anys, a més de pertànyer al Gremi d’Empreses de Pintura de Barcelona i a l’Associació Nacional d’Empreses de Pintura DECOGRUPSPAIN. Ens desplacem allà on faci falta, ja sigui Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú…

Podeu contactar amb nosaltres sense cap compromís a través del 666 442 490 o de la nostra web.