Pintors amb la feina ben feta

“La feina ben feta no té fronteres”, resava un eslògan institucional de fa 25 anys, que pretenia posar de manifest la importància del rigor i dels resultats. A Pintallar sempre ens ha agradat aquest eslògan, ja que recull la manera com nosaltres entenem, com a pintors, el compromís que agafem sempre amb tots els nostres clients.

En uns moments com els actuals, que requereixen resultats i efectivitat en les feines que es realitzen, a Pintallar tenim a com a prioritat que els treball que duem a terme tinguin, en primer lloc, un resultat que s’ajusti a les necessitats del client i, en segon, que ofereixi les garanties necessàries de perdurabilitat en el temps. La suma de tots dos permetrà que el client quedi satisfet, no només de manera immediata, sinó també amb el pas del temps, la qual cosa és un senyal de garantia i qualitat.

Com a pintors som els primers interessats en reforçar la professionalitat que acompanya aquest servei. La nostra és una feina que pateix un excés d’intrusisme, on persones que no són pròpiament professionals intenten fer una tasca, que aparentment sembla fàcil, però que si no es realitza amb la tècnica i els instruments necessaris no ofereix uns resultats òptims.

A Pintallar apostem per la professionalitat. Som pintors per professió, però també per vocació i el resultat de la bona feina i la satisfacció del client és l’element que ens distingeix en el servei i qualitat.