Pintura decorativa a Sitges

Un dels serveis que oferim des de Pintallar és la pintura decorativa a Sitges i als voltants; Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Olivella… Estem al dia de les últimes novetats del mercat gràcies a les nostres inquietuds i per formar part del Gremi de Pintors de Barcelona i a l’Associació de Pintors DECOGROUPSPAIN, dos col·lectius totalment involucrats en realçar el noble ofici de pintor. 

Realitzem estucs decoratius com marmorino, microciment, col·locació de paper i assessorem sobre quin efecte encaixa més a cada client. En aquest vessant és on més gaudim de la nostra feina. No dubtis en contactar amb nosaltres si estàs buscant qualsevol mena de pintura decorativa a Sitges o als voltants. Oferim aquest servei de pintura decorativa, ja sigui per donar un toc de color a una sala comuna com el menjador o la sala d’estar, o decorar una habitació.

La pintura és un dels nostres forts, ja que portem dedicant-nos a aquesta professió més de 20 anys. Confia en els nostres professionals que t’assessoraran per trobar en cada cas el tipus de pintura que millor s’adapta a cada espai de la teva llar. La pintura decorativa a Sitges és una opció ideal si el que busques és dotar de personalitat la teva casa.

Som una empresa amb una gran trajectòria en el nostre sector, a més a més tenim disponibilitat per desplaçar-nos arreu del territori. Utilitzem maquinària homologada i pintures de primera qualitat. T’assegurem resultats d’alt nivell i duradors! Realitzem feines de pintura decorativa a Sitges sobre qualsevol mena de material en espais interiors i exteriors, restaurem materials com la fusta i el metall. Per a més informació sobre el nostre servei de pintar portes de garatge, contacta amb nosaltres per correu electrònic i donarem resposta al més aviat possible, o truca’ns al 666 442 490.