Pintura exterior a Sitges

La pintura exterior a Sitges és un dels nostres forts, ja que a Pintallar fa més de 20 anys que ens dediquem a aquest ofici, pertanyent així al Gremi d’Empreses de Pintura de Barcelona. Oferim el servei de pintura exterior a Sitges i als seus voltants: des de Barcelona a Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles i Olivella. Els sistemes de pintura que utilitzem s’adeqüen a cada tipus de façana i material, sempre deixant resultats homogenis.

Realitzem pintura exterior a Sitges de casa teva, pis o local amb pintures de primer nivell com silicats, pliolites i siloxàniques. Per a cada treball lliurem prescripció de garantia del fabricant i oferim la possibilitat de contractar els serveis de bastida per fer els treballs amb total seguretat.

A tots els treballs aconsellem sobre quina és la imprimació més adequada i sobre quin revestiment és el més durador i fiable. A més, fem treballs de sanejament i renovació d’elements metàl·lics i de fusteria de les façanes perquè llueixin com el primer dia.

Sabem que és fàcil que s’embrutin les façanes dels edificis, en part a causa de les condicions meteorològiques, per això des de Pintallar apostem sempre per materials i pintures duradores i d’alta qualitat.

Si ho necessites, et poden assessorar sobre quins són els colors més adequats per a cada superfície, sempre amb les millors cartes de colors del mercat. A més, disposem de sistemes de preparació de parets amb maquinària homologada i connectades a aspiradors per minimitzar al màxim la brutícia. El resultat són acabats de primera qualitat i espais nets. Si vols informar-te sobre els nostres serveis, no dubtis en contactar amb nosaltres perquè et puguem orientar i trobar la millor solució al que estàs buscant.

Des de Pintallar, ens adaptem sempre al client i ens desplacem per tota la comarca per cobrir les necessitats de les diferents llars a Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Olivella… Realitzem treballs de pintura sobre qualsevol tipus de material en espais interiors i exteriors. restaurem materials com la fusta i el metall i fem pintura d’alta decoració per a la llar. Per a més informació sobre el nostre servei de pintura interior a Sitges, contacta amb nosaltres per correu i donarem resposta al més aviat possible, o truqui’ns al 666 442 490.