Restauració de fusta a Sitges

A Pintallar tenim un bagatge en el món de la pintura de més de 20 anys, pertanyent així al Gremi d’Empreses de Pintura de Barcelona i a l’Associació Nacional d’Empreses de Pintura DECOGRUPSPAIN. A banda de molts altres serveis de pintura, realitzem la restauració de fusta a Sitges i als voltants; Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles… Som una empresa referent pel que fa al sector i tenim disponibilitat per desplaçar-nos arreu del territori.

            El nostre servei de restauració de fusta a Sitges i als voltants va des de mobiliari urbà, com poden ser els bancs del carrer, fins a la restauració d’elements de la llar com ara mobles antics i portes de garatge. En definitiva, realitzem la renovació de superfícies en mal estat per mitjans mecànics i renovats amb materials de primera qualitat.

            Els treballs que realitzem de restauració de fusta a Sitges es realitzen amb una maquinària que produeix uns resultats polits i estètics; utilitzem hidronetejadors i polidores amb connexió a aspiració mecànica. Així, apostem pel decapat total dels antics revestiments per arribar a la fusta nova. Aleshores és quan podem procedir a protegir-la amb els sistemes que més s’adeqüen a cada suport i ubicació.

Sabem que cada suport i ubicació són un món, i per això ens adaptem sempre al cas en què estem treballant per garantir els millors resultats. Si busques la restauració de mobles a Sitges, tenim recursos que s’adapten a les teves necessitats.

Si vols uns resultats ràpids i amb els millors acabats, a Pintallar tenim el que busques! Contacta amb nosaltres per a més informació sobre com restaurar el teu espai.