Restauració de fusta

A Pintallar oferim serveis de pintura interior, pintura exterior, alta decoració i restauració de fusta. Arribem a diferents poblacions; entre elles Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella i Vilanova i la Geltrú. Som una empresa referent al sector i tenim disponibilitat per desplaçar-nos per tot el territori.

Amb l’arribada del bon temps, comencem una altra vegada a gaudir amb les nostres famílies i amistats dels nostres jardins i piscines, per la qual cosa és important tornar a tenir cura dels nostres espais exteriors. Per això, a Pintallar oferim serveis de restauració de fusta, tant interior com exterior, per a patis, jardins o tarimes de piscina.

És habitual que amb el pas del temps i l’impacte de l’aigua i el sol, la fusta es vagi desgastant. Inevitablement després d’uns anys d’haver-la col·locat, la nostra tarima haurà perdut color i vitalitat. Per això, recomanem restaurar la fusta mitjançant sistemes de poliment i de vernís, sempre comptant amb el servei de professionals. Utilitzant la maquinària i les tècniques adequades, és possible aconseguir resultats polits i duradors.

A Pintallar, realitzem els nostres treballs de restauració de fusta amb maquinària com hidronetejadores i polidores amb connexió a aspiració mecànica, amb els quals obtenim resultats nets i duradors. A més, apostem pel total decapat dels antics revestiments per arribar a la fusta nova. Després, protegim la fusta amb els sistemes més adequats per a cada suport i ubicació. Des de Pintallar, ens adaptem sempre al client i ens desplacem per tota la comarca per cobrir les necessitats de les diferents llars a Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Olivella… Realitzem treballs de pintura sobre qualsevol tipus de material en espais interiors i exteriors, restaurem materials com fusta i metall i fem pintura d’alta decoració per a la llar. Contacta amb nosaltres per a més informació sobre el nostre servei de restauració de fusta.