Restauració de mobles

Tots tenim per casa algun moble antic al que guardem especial afecte, però que sembla que ja no pot seguir complint la seva funció perquè els anys han deteriorat els materials. Des de Pintallar, tenim una bona notícia per a tu: realitzem la teva restauració de mobles a Sitges i als voltants de forma professional i personalitzada!

No cal que llencis els teus mobles perquè sembli que el seu cicle vital hagi arribat a la fi, i des de Pintallar t’ho podem demostrar. Realitzem treballs de restauració de mobles de diferents materials amb maquinària especialitzada que deixa resultats impecables i com  nous. No dubtis en consultar amb nosaltres qualsevol inquietud; el nostre equip de professionals t’assessorarà i et donarà la millor opció pel teu estimat moble.

Som una empresa dedicada a la pintura, la restauració i la decoració amb una gran trajectòria en el nostre sector. Tenim disponibilitat per desplaçar-nos arreu del territori i disposem de maquinària homologada i de pintures i materials de primera qualitat. Assegurem resultats d’alt nivell i duradors!

Restaurem el teu moble i els resultats son sempre impecables! Després de treballar sobre el material deteriorat, ens assegurem de deixar uns acabats que protegiran durant un llarg temps el teu moble. Sabem que cada suport i ubicació son un mon, i per això ens adaptem sempre al cas en què estem treballant per garantir els millors resultats.

Des de Pintallar, ens adaptem sempre al client i ens desplacem arreu de la comarca per cobrir les necessitats a Sitges i als afores. Realitzem feines de restauració sobre qualsevol mena de material en espais interiors i exteriors, restaurem materials com la fusta i el metall i realitzem pintura d’alta decoració per a la llar. Per a més informació sobre el nostre servei de restauració de mobles a Sitges, contacta amb nosaltres per correu electrònic i donarem resposta al més aviat possible, o truca’ns al 666 442 490.