Serveis integrals de pintura

Des de Pintallar, oferim serveis integrals de pintura que engloben la pintura interior, l’exterior, la restauració de fusta i l’alta decoració. Som una empresa consolidada i una referència en l’àmbit comarcal. A més, tenim disponibilitat per a desplaçar-nos a qualsevol lloc del territori.  Afrontem el nostre futur amb molt d’optimisme, ja que la recepta formada per personal qualificat, maquinària homologada, primeres marques de pintura i suport total per part dels proveïdors, dona resultat de solucions pràctiques i imaginatives en forma de treballs fiables i de qualitat.

Pel que fa a la pintura exterior, treballem tant en l’elaboració com en la restauració de pintura dels interiors dels habitatges de les comunitats, com als espais exteriors i comuns. De la mateixa manera, tractem espais com ara jardins, patis, portals i escales per deixar-los com nous, sempre utilitzant productes i maquinària d’alta gamma. Oferim aquest mateix servei per a l’exterior de cases i pisos.

Emprem altres tècniques de serveis integrals de pintura, com pot ser la pintura polvoritzada. Aquesta tècnica de pintura és molt útil per estalviar temps i esforços significativament. A més, és més eficient a l’hora d’arribar a racons més petits o inaccessibles, com poden ser les cantonades de les parets. La pintura polvoritzada és una opció molt recomanable si el que es necessita és cobrir grans superfícies de manera ràpida i efectiva.

Si el que busques és pintura decorativa per l’interior de la teva llar, oferim aquest servei de pintura, sigui per donar un toc de color a una sala comuna com el menjador o la sala d’estar, o decorar una habitació. Realitzem estucs decoratius com marmorino, microciment, col·locació de paper i assessorem sobre quin efecte encaixa més a cada client.

A més, realitzem la restauració de mobles, oferint sempre resultats impecables. Després de treballar sobre el material deteriorat, ens assegurem de deixar uns acabats que protegiran durant un llarg temps el teu moble. Sabem que cada suport i ubicació son un mon, i per això ens adaptem sempre al cas en què estem treballant per garantir els millors resultats.

Contacta amb nosaltres si el que estàs buscant són serveis integrals de pintura. Per a més informació sobre el nostre servei de restauració de mobles a Sitges, contacta amb nosaltres per correu electrònic i donarem resposta al més aviat possible, o truca’ns al 666 442 490.